Zermatt: Eventyrstart

Dagen startet før fuglene fes og før folk på byn har tenkt tanken på å avslutte nachspielet. Oppmøte 05.00 på Flesland for utlevering av bagasjelapper og innsjekk. Som alle ved så er snowboardere generelt slackere, layback og tar alt med knusende ro. Derfor var selvsagt Daniel sist på plass 04.55, ikke et sekund for tidlig :) Første etappe gikk til Frankfurt for flybytte til Geneve. Fra Geneve ble det organisert tog videre til Zermatt. Alt i regi av vår formidable reiseleder Thomas Sleire-Gjerde. Flesland ville ikke selge oss øl på den tiden av døgnet, så da ble det i tradisjonens tro øl på første sted der vi fikk kjøpe.

Dette ble Frankfurt.

Øl i Frankfurt

På toget fikk vi en liten følelse av hva som ventet oss i Zermatt. Første delen var preget av temperaturer på 15-20 grader. I Visp ble det togbytte til siste etappe mot Zermatt. Her var det godt og varmt, og ingen tegn til at det er vinter. Optimismen steg for noen av oss da det begynte å regne. Som alle vet så er det nedbør som gir oss snø, Dersom det er minusgrader. Siste toget skulle ta oss over tusen høydemeter så det var fortsatt håp. Enkelte av oss var ikke like optimistiske som Thomas SG som meldte om en halv meter pudder neste morgen, på toppene!

Vi kom omsider fram til Zermatt. Her var det regn, sludd og vått. Taxi var en stor utfordring da en taxi i Zermatt er bitteliten, trang og el drevet. Skibagasje gikk på taket og resten skulle på innsiden. Det ble en trang, fuktig tur til leilighetene. Der ble vi møtt av en veldig opplagt og energisk sveitser. Rommene vi fikk var helt klart en oppgradering fra tidligere år. Det ble en tidlig kveld på de fleste. Siste vi så av været i Zermatt var regn!