Zermatt: Snow White and the thirteen dwarves!

Dagen startet slik som alle de foregående. Tidlig opp, en rask frokost og rett til trekket. Planen for dagen var å komme seg så raskt som mulig til offpiste områdene. Det var meldt strålende sol denne dagen og det slo ut i full blomst. Knall sol og stigende temperaturer i hele fjellheimen utover dagen. Maks temperatur som vi registrerte var 13 grader på Gornergrat som ligger på 3089 moh. zermatt-0356Med unntak av Endre R og Lasse tok alle turen ut i offpistområdet. Endre R og Lasse tok heller turen til tomme nypreparerte løyper. Noe de påpekte var en helt fantastisk time på ski. Resten av gruppen tok for seg tonnevis med pudder. Litt hardt på toppen, men løsere jo lenger ned vi kom. Mengder med knall og fall er logget i form av foto og video. Nok en fantastisk dag i bakken slik det skal være. Man kan trygt si at mange i gruppen begynner å bli godt segen. Så lunsjen denne dagen ble ekstra lang, med cola og pils i solveggen. Solfaktor 50, skibriller og buffer ble brukt i ulik grad for å skjerme seg fra solen. Noen av oss sovnet også rett som det var. Dette er ferie.

Slutten av dagen ble dedikert til shopping, turer og afterski. Det som kanskje var mest spesielt var konstruksjonen av en racerbilbane, av snø og is. Gutter er gutter og en medbragt radiostyrt bil er selvsagt med i bagasjen. Etter litt prøving og feiling vet vi hva som må utbedres for at man i det hele tatt skal klare å kjøre en runde uten å kjøre utfor eller smadre bilen.

mg_6452

Som alle andre dager ble det en tidlig kveld. Stiller inn klokken på 08.30. Telefonen sier at dette er 11 timer til. Sov godt!

 

Comments are closed.