Zermatt: Slopes and Tracks!

For første gang denne turen, ble det bestemt at vi ikke skulle jages ut av sengen for å rekke noe. Det ble sen frokost, før halvparten av oss tok turen ut i løypene (Les: Thomas x2, Morten, Marit, Endre S, Kim, Maiju og Kjetil K) . Resten av oss (Les: de syke og skadde) tok en velfortjent hviledag. Alle nærmer seg uansett klar for avslutning på tidenes vinterferie!

mg_6647De av oss som tok turen til løypene fikk tåke og begrenset sikt helt man kom over skydekket, hvilket vi selvsagt fikset ganske kjapt – det var spesielt å fly over skyene med gondolen! Løypene var suverene og carvingen helt fantastisk. Lunsjen var upåklagelig på 3100 moh, til tross for en kelner som var fint lite interessert i å ta betalt (det ordnet seg da Thomasene bestemte seg for å reise seg i protest). Morten byttet ut brettet idag for et par carving ski (kudos til Endre R, som var mer interessert i jobbmøter) og strålte i løypene, som vanlig! Nesten litt urettferdig – men han har tross alt loggført noen år på slalom som junior! Det ble logget 86,3 km/t (Thomas SG!), han konkluderte med at det var raskt nok – ihvertfall så lenge det var sveitsere (og sannsynligvis franskmenn) i løypene. Så langt har den ene dagen toppet den andre… ihvertfall hva pudder gjelder. Men idag fikk flere av oss en helt ny opplevelse i løypene. Det var magisk – det også!

De av oss som ble igjen i leilighetene tok spadene fatt, og lagde en meget troverdig Nascar racerbane. Med innlagt hopp, doseringer og velplasserte sponsorer ble løpet GREAT SUCCESS! Det må også nevnes, at for å få på plass sponsorene – så måtte innholdet konsumeres. Skader og sykdom er ikke noe hinder for DUFF PEAK!

mg_6673

Alle er ved friskt mot til morgendagen – siste dag for ski i alpene for denne gang! Klokken er nå 23 – og alle har lagt seg: Med unntak av Thomas (x2!)

Og sist men ikke minst: Nå er ikke (Tinky) Winky alene om å være DUFF APPROVED! Thomas har shoppet stasj på tilbud i Zermatt: Blir det Dipsy eller Laa-Laa!?

mg_6658

Comments are closed.