Zermatt: Happily ever after

Siste dagen på ski idag – og hvilken avslutning! Zermatt har vist seg fra sitt aller beste idag, med sol fra skyfri himmel! Til tross for en fuktig avslutning på gårsdagen, var det ingen tvil om at vi skulle stille ved Matterhorn Express da den åpnet 08:30. Turen gikk rett til topps – fra 1620 til 3883 moh på no time! -20 grader var intet hinder for gruppebilder og lykke på Klein Matterhorn – Europas høyeste taubane.

img_0193img_0154

Halvparten av oss gav full gass ned igjen til Furi (1867 moh), mens resten måtte shoppe litt knask. Thomas x2 fikk ordnet seg grønn og lille t-skjorte – skikkelig Duff Style!

img_0416Resten av dagen ble gjengen delt i to. Det er jo en kjent sak at det å kjøre sammen  13 stk ikke nødvendigvis er så ideelt. Thomas x2, Endre R, Kjetil & Maiju, og Morten & Marit tok laaang lunsj på Riffelberg (2582 moh). Endelig ble det øl med stor Ø! Hvorfor får man ikke øl i litersglass hjemme i Norge? Marit ble sittende i solsteken og nyte resten av dagen, mens resten tok seg noen rå runder i løypene i nærheten. Temperaturen var forøvrig ikke lenger -20. Påskestemning i solsteken satt prikken over i’en for en FANTASTISK skiferie.

Nå er det afterski på rommet, noen er på shopping, og noen tar seg en hvil. Om en time blir det felles middag på Klein Matterhorn Restaurant – så skal vi se hvem som er klar før å bli kvitt resten av drikkevarene…… :-D To be continued….

img_0430