Zermatt: Longest Journey

Reisedag, alltid like kjekt. Leilighetene måtte ryddes, så det var tidlig opp som vanlig. Vi godsnakket med  verten vår og fikk utsatt utsjekken til 10.00. Ettersom toget vårt fra Zermatt gikk 12.13 så var dette til stor hjelp slik at vi ikke måtte henge i downtown Zermatt for lenge.

Siste shoppingen ble unnagjort i solsteken. Er nok ingen overdrivelse å si at temperaturen lå på rundt 10 grader denne morgenen. Nok en dag med skyfri himmel for de som fortsatt er i fjellet. Men ingen nedbør i vente på værmeldingene den kommende uken. Vi traff blink nok en gang, Duff Luck!

Toget ned fra Zermatt til Visp gikk kjapt unna. Temperaturen bare økte desto lenger ned i dalen vi kom. I Visp var det nok 15+ grader. Fra toget ble det observert mennesker som lekte i fjæresteinene, samt folk i shorts på sykkel. Det er helt klart vår i Sveits nå. I Geneve var det bytte til fly før det var ny shopping i Frankfurt. Her klarte Kjetil endelig å oppdrive en Transformers Prime tablet og sikkelet rant til langt nedover knærne. I Frankfurt tok endre farvel med gruppen og satte kursen tilbake til Portugal. Lasse skulle også en annen vei og satte kursen mot Oslo.

23.30 landet vi på flesland. Forsinket etter opphold i Franfurt og motvind hele veien til Flesland. Alle med unntak av Thomas Kvamme fikk alle kolliene de sendte. Thomas får ettersendt skibagasjen da det ikke var plass til den på flyet. Heldigvis er det på hjemreisen det skjer. Vi snakket også med enkelte på flyet som ikke hadde fått all bagasjen sin før tre dager etter ankomst til destinasjonen. Litt kjedelig.

Det har vært en fantastisk tur. Alle er strålendes fornøyd. Mange har fått ny garderobe mens andre har fått litt for mye sol. Men som de sier, no pain no gain!

Vi snakkes til neste tur!

Duff out!

Comments are closed.