Good morning, Eeeeeeden!

Reisen startet som reiser ofte starter. Fuckings tidlig. En endeløs kø hos skranken til SAS førte første delen trygt gjennom eventuelle utfordringer med skifrakt og på ett av de første flyene ut av landet. Køben. Den deilige danske hovedstaden sin lufthavn ventet på de aller ivrigste av oss. Følge bestod av Tebow, Mullah, Winky, Bistandsarbeideren og Captain America (himself). På vei inn i flyet traff en også Kiwi som hadde valgt en alternativ reiserute etter at han knappe to uker tidligere fikk grønt lys for deltakelse.

Fast forward.

Tebow nyter Underberg

Etter på reise i nesten 23 timer ankommer det originale følget Salt Lake City etter å ha mellomlandet i Washington DC. På flyplassen venter Gangnam og et gledelig gjensyn med Kiwi. Biler blir leid, oppgradert, nedgradert, flyttet, vasket, tanket, pakket og til slutt fått satt nesen mot Ogden og Eden. Uten spesielt nevneverdige hindringer ankom følget Condo nummer 1110. Etter en kjapp fordeling av soveplasser og den tradisjonelle Underberger åpningen faller det en ro over hele forsamlingen. Alle er klar for første dag i løypene. Eller. Nesten alle er klar…